Sziasztok! Egy nem alapvető, de érdekes témában lennék kíváncsi a véleményetekre: hogyan szebb a nő, a férfi: -szoláriumozottan -természetesen, ahogyan megteremtettünk-persze ápoltan... Amikor vkivel megismerkedsz, és egy kaland a kezdetét veszi, szerepet játszik-e az, hogy akit kiszemeltél, szoláriumozott-e? Mit gondoltok erről a témáról? Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! Üdvözlettel Melleshusika
Sziasztok! Sajnos úgy látom a lányok nem igazán bátrak... Nem tudom milyen buli lesz, lányok nélkül... Minden vágyam lett volna legalább 2-3 lány is.... Meséljetek-volt már ilyen szex-bulitok? Szerintetek miért van az hogy aki kalandot, és szenvedélyt keres, mégsem vállalja magát amikor konkrét élvezetekről van szó? MELLESHUSIKA
Sziasztok! Érdekelne a party! Ha nincs hely nálam lehetne.... csak időben szóljatok, hogy csináljak helyet! Akár más buli is lehet nálam! :-) Privizetek rám és a többit megbeszéljük! Üdv: Bigggboy
be sekukkant senki??
sajnálom, hogy nincs érdeklődés, pedig izgalmas az ötlet legyetek rosszak
semmi új érdeklődő???
igen jo lenne ha ha minnél több hölgy jelenkezne eljönne..
sziasztok, ahogy látom velem együtt már 3 pasi van, mint jelentkező. gondolom a női tábort is kellene gyarapítani, már ha komoly az ötlet
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/69756.jpg Örülök hogy írtatok már néhányan ide a fórumba, és nekem is személyesen a levelesládámba. Meséljétek el az álmaitokat... Biszex vagyok,lányok jelentkezésének is nagyon örülnék! Nagyon várom a bulit -a helyszín is alakul már... Mindenkit bíztatok hogy írjon, ha kedvet érez egy pajzán bulihoz! MELLESHUSIKA
Az ötlet tényleg remek! Remélem sikerrel jár, ez az ötlet. A helyszín kapcsán pedig, remélem akad valaki itt a csoportban, aki esetleg a lakását, házát felajánlaná, mint házi gazda. Vagy tud, olyan lehetőségről, ahol a (kis)csoport nyugodtan össze tud jönni. Én mindenesetre támogatom az ötletet, és ha oda jutunk, szeretnék rész is venni(vállalni) ebben. Ha valamit hallok helyszín ügyileg, akkor itt a közösben tudatom. Termian
Husika ez remek ötlet én csatlakoznék az elsök közt!