Sziasztok!
Én egy csinos, nagy mellű,kicsi popsijú csajszi vagyok. Sokszor eljátszottam az életben, hogy milyen lehet egy csajszival szeretkezni, és ilyenkormindig éreztem, hogy ndves lesz a bgyim, izzik a puncim. Egyszer feladtam egy hírdetést, hogy párhoz csatlakoznék.Kaptam is válaszlevelet, meg is volt az első randink. Szimpatikus, sinos, nekem való csajszi volt a hölgytag, a pasitól nem voltam elájulva, de arra gondoltam bevállalom a cél érdekében. Folyamatos bizsergés volt bennem, amikor a csajra néztem. megbeszéltük a radit, hogy majd hármasban szeretkezünk, és marha nagy szerencsémre a barátja nem ért rá. Mi lányok nek ültünk először beszélgetni, pezsgőzni, és egy óvatlan pillanatban odahajoltam a lányhoz, és finoman, szinte lehelt szerűen megcsókoltam. Éretem benne a vágyat, mohón visszacsókolt. Vad csókolózásba kezdtünk, és éreztem, hogy szétdurran a puncim, és a kezét belevezettem a tangámba. Mint a forró láva, úgy folyt belőlem az édes nedvesség. Szusszanásnyi szünetben elmentünk letusoltunk. A törölköző körém csavarva, bementem a szobába. Ott álvva ismét csókok következtek, a kezek simogatásától izzót a bőrünk. Mélyen blnyomtam az ujjaimat, a csiklóját simogattam, ő nyögött, és vonaglott. A melleit szívtam, nyalogattam, és már éreztem, hogy hamarosan elélvez a kezetől. Ekkor lefektettem, és olyan finoman, de vadul kinyaltam, hogy beleélvezett a számba.Mind ezt viszonozta, és olyan erős orgazmusom volt, mint még soha. Előkerült a felcsatolhatós műpénisz is, ezzel is kölcsönösen megdugtuk egymást. Ezután csak pihegtünk, és imádtauk a simogatásokat, csókokat. Sajnos azótanem tudtunk találkozni, ő elköltözött, de szívesen megteném újra, akár több lánnyal is, mert ez az érzés felejthetetlen.